AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde görmek

Kahve falında su içinde görmek

Kahve falında su içinde görmek patron koltuğuna geçeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Kahve falında su içinde bıçak görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde mısır görmek duyguların karşılık bulacağına, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde tesbih görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde bardak görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde yatmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında su içinde kuran görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde çiçek görmek bir araya geleceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir