AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde kuran görmek

Kahve falında su içinde kuran görmek

Kahve falında su içinde kuran görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde kuran gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi suyun içinde görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde kuran görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde kuranı kerim görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde kuran okumak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde kuran görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimin içinde para görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kuran içinde para görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran içinde altın görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir