AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek en küçük sorunda parlayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek gördüyseniz:

  • İtibarınız artabilir.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kedi yavrusuna süt vermek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kedi yavrusu süt vermek rakiplerini mağlup edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kediye süt vermek huzursuzluklar ile boğuşacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kediye süt verdiğini görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek elin bollaşacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediye süt içirmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında süt içen kedi görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayatını ailesine adayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir