AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi su içerken görmek

Kahve falında kediyi su içerken görmek

Kahve falında kediyi su içerken görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, tecrübelerini aktaracağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi su içerken gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kediyi su içerken görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye su içirmek bir sebeple çok zarar edeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında su içen kedi görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt içen kedi görmek başarıdan başarıya koşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kediye süt içirmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, düşünmeden hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, ruhani önderlik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içi su dolu görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir