AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içen bebek görmek

Kahve falında su içen bebek görmek

Kahve falında su içen bebek görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içen bebek gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında su içen bebek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe su içirmek huzurlu ve mutlu olunacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işarettir.

Kahve falında bebeğe su içirmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe su içirmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe biberonla süt içirmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe süt içirmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek yeni ev eşyaları alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir