AnaSayfa / Genel / Kahve falında içilecek su görmek

Kahve falında içilecek su görmek

Kahve falında içilecek su görmek küslükleri bitireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında içilecek su gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında fareye su içirmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlu su içtiğini görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya işaret eder.

Kahve falında başkasına su içirmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet eder.

Kahve falında su içtiği görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içip doymamak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü su içerken görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır suyu içtiğini görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir hayvana su içirmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir