AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine su içirmek

Kahve falında ölen birine su içirmek

Kahve falında ölen birine su içirmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aylık gelirinin artacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, maddi anlamda rahatlamaya, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birine su içirmek gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Kahve falında su içen yılan görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında su içip kanamamak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kendisiyle övüneceğine alamet eder.

Kahve falında güvercine su içirmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında su içen at görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Kahve falında su içildiğini görmek karanlığın biteceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında su içip kusmak çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında avucundan su içirmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında su içen koyun görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir