AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının et getirdiğini görmek

Kahve falında başkasının et getirdiğini görmek

Kahve falında başkasının et getirdiğini görmek bunalıma gireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının et getirdiğini gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Kahve falında eve et getirmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının et getirdiğini görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin et getirdiğini görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Kahve falında para getirmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şahadet getirmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salavatı getirmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında eşekle odun getirmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir