AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu mezarı açmak

Kahve falında dolu mezarı açmak

Kahve falında dolu mezarı açmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, insanlara iyilik yapmaya, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dolu mezarı açmak gördüyseniz:

  • En iyi hazırlanmış planlarınıza karışan kişiler ya da belli başlı müdahaleler söz konusu olabilir.

Kahve falında dolu mezarı açmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarı su dolu görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu mezar görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında dolu mezar kazmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında dolu mezar görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında mezarları açmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir