AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı su dolu görmek

Kahve falında mezarı su dolu görmek

Kahve falında mezarı su dolu görmek yaşamına bakacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında mezarı su dolu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında mezarı su dolu görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu mezar görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hasret içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu mezar kazmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolu mezarı açmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu mezar görmek kötü günler görüleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu bidon görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu damacana görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir