AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu havuzda yüzmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında balık dolu havuza girmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi balık dolu havuz görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, alım zorluğu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında balık dolu havuz görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Kahve falında balıklarla dolu havuz görmek üzgün ve hasta olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işaret eder.

Kahve falında balıklarla dolu denizde yüzmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir