AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu güğüm görmek

Kahve falında su dolu güğüm görmek

Kahve falında su dolu güğüm görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında su dolu güğüm gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında su dolu güğüm görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su güğümü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına rivayet eder.

Kahve falında güğümden su içmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Kahve falında güğüme su doldurmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında güğümle su taşımak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güğümde su görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında boş güğüm görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara güğüm görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir