AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara güğüm görmek

Kahve falında kara güğüm görmek

Kahve falında kara güğüm görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, işlerin düzene gireceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Kahve falında kara güğüm gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kara güğüm görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında boş güğüm görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güğüme su doldurmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında su güğümü görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında bakır güğüm görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güğümle su taşımak ticaretin açılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu güğüm görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güğüm almak mutluluğun aileye geri döneceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir