AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş güğüm görmek

Kahve falında boş güğüm görmek

Kahve falında boş güğüm görmek zorlukların giderileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, mutluluğundan olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına delalet eder.

Kahve falında boş güğüm gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında boş güğüm görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında güğümle su taşımak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet eder.

Kahve falında güğüme su doldurmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çalıştığı yerde amir olacağına işarettir.

Kahve falında güğümden su içmek başarıya ve zafere doymayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güğüm almak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında güğümde su görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında süt güğümü görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır güğüm görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir