AnaSayfa / Genel / Kahve falında güğümle su taşımak

Kahve falında güğümle su taşımak

Kahve falında güğümle su taşımak fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, rütbesinin artacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında güğümle su taşımak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren bir konu büyüyebilir veya kontrolden çıkabilir.

Kahve falında güğümle su taşımak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu güğüm görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında su güğümü görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında güğümde su görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında güğümden su içmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güğüme su doldurmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında süt güğümü görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bakır güğüm görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir