AnaSayfa / Genel / Kahve falında güğümde su görmek

Kahve falında güğümde su görmek

Kahve falında güğümde su görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında güğümde su gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında güğümle su taşımak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu güğüm görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su güğümü görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında güğümden su içmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında güğümde su görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Kahve falında güğüme su doldurmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt güğümü görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet eder.

Kahve falında kara güğüm görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir