AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu dere görmek

Kahve falında su dolu dere görmek

Kahve falında su dolu dere görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında su dolu dere gördüyseniz:

  • Daha az eleştirmek, daha tamamlayıcı olmak gerekebilir.

Kahve falında su dolu dere görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan dereden su içmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede su görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, emeklerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında dere suyu içmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dereden su içmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında derede berrak su görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında dereden su aktığını görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede temiz su görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir