AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişelere su doldurmak

Kahve falında şişelere su doldurmak

Kahve falında şişelere su doldurmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş için gurbete gidileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişelere su doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında şişeye su doldurmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişelere su doldurmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Kahve falında şişeye süt doldurmak yaşananları unutturacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişede su görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalettir.

Kahve falında su şişesi almak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişeden su içtiğini görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir