AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde su birikintisi görmek

Kahve falında evde su birikintisi görmek

Kahve falında evde su birikintisi görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde su birikintisi gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında evde su birikintisi görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında derin su birikintisi görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek patron olunacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su birikintisine düşmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yerde su birikintisi görmek canın sıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birikinti su görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu birikintisi görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil su birikintisi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir