AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu su birikintisi gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Kahve falında çamurlu su birikintisi görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük su birikintisi görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kirli su birikintisi görmek daha temkinli ve garantici olacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına tabir olunur.

Kahve falında su birikintisinden geçmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su birikintisi görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, güzelliklere rast gelineceğine delalettir.

Kahve falında su birikintisine düşmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet eder.

Kahve falında su birikintisinde yürümek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde su birikintisi görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir