AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bidonu almak

Kahve falında su bidonu almak

Kahve falında su bidonu almak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su bidonu almak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bidon su görmek işinin gücünün yaver gideceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bidonlarla su görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bidonla su taşıdığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su bidonu doldurmak ekmeğinin bereketleneceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bidon su görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bidonla su görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bidon içinde su görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek verilen emeğin boşa gideceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir