AnaSayfa / Genel / Kahve falında su baskınından kaçmak

Kahve falında su baskınından kaçmak

Kahve falında su baskınından kaçmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su baskınından kaçmak gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Kahve falında su baskınından kaçmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde su baskını görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında su baskını sel görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında su baskınından kurtulmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sel su baskını görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerini su baskını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında sel baskını görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baskına uğramak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir