AnaSayfa / Genel / Kahve falında su baskınından kurtulmak

Kahve falında su baskınından kurtulmak

Kahve falında su baskınından kurtulmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su baskınından kurtulmak gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Kahve falında su baskınından kurtulmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında sel baskınından kurtulmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, arkasından iyi konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde su baskını görmek yeni bir adım atılacağına, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sel su baskını görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına alamet eder.

Kahve falında su baskınından kaçmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su baskını sel görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerini su baskını görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında baskına uğramak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir