AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini su baskını görmek

Kahve falında işyerini su baskını görmek

Kahve falında işyerini su baskını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında işyerini su baskını gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Kahve falında işyerini su baskını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su baskınından kaçmak işinin ehli durumuna geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında su baskını sel görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında sel su baskını görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde su baskını görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında su baskınından kurtulmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baskın yapıldığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında baskın görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir