AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon dağıtmak

Kahve falında balon dağıtmak

Kahve falında balon dağıtmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Kahve falında balon dağıtmak gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Kahve falında balon dağıtmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizde balon görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak hava balonu görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret eder.

Kahve falında balon patlattığını görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye inanılır.

Kahve falında balona binen insanlar görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Kahve falında balon patlaması görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında balon uçurtmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında balon toplamak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir