AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpli balon görmek

Kahve falında kalpli balon görmek

Kahve falında kalpli balon görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kalpli balon gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kalpli balon görmek getirisi çok olan işler yapacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalpli balon görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, başarılı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sönmüş balon görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında mor balon görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında balon yapmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında su balonu görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi balonlar görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir