AnaSayfa / Genel / Kahve falında su aygırı görmek

Kahve falında su aygırı görmek

Kahve falında su aygırı görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, doğru karar veremeyeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında su aygırı gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Kahve falında su aygırı görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru su aygırı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında su aygırı yavrusu görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işarettir.

Kahve falında deniz aygırı görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, ağlayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında aygır görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında aniden sular altında kalmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sular içinde olmak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir