AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz aygırı görmek

Kahve falında deniz aygırı görmek

Kahve falında deniz aygırı görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz aygırı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında deniz aygırı görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında su aygırı görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru su aygırı görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aygır görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet eder.

Kahve falında su aygırı yavrusu görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünde deniz görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde kuma batmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzen inekler görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, üzüntülerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir