AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru su aygırı görmek

Kahve falında yavru su aygırı görmek

Kahve falında yavru su aygırı görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru su aygırı gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Kahve falında su aygırı yavrusu görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yavru su aygırı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında su aygırı görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz aygırı görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aygır görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yavru kediye su vermek ekonomik olarak zayıflayacağına, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Kahve falında yavru köpeğe su içmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru köpeğe su vermek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir