AnaSayfa / Genel / Kahve falında sular içinde olmak

Kahve falında sular içinde olmak

Kahve falında sular içinde olmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, gözyaşı dökeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sular içinde olmak gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Kahve falında yılanı suyun içinde görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde kalmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kızını suyun içinde görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde çamaşır görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde kadın görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde küçük balık görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde elma görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir