Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak

Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında mezardan altın çıkarmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan altın çıkarmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, keyifli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan define çıkarmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan insan çıkarmak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan cenaze çıkarmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında mezardaki ölüyü çıkarmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir