AnaSayfa / Genel / Kahve falında sperm akıtmak

Kahve falında sperm akıtmak

Kahve falında sperm akıtmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sperm akıtmak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında sperm akıtmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz akı görmek atılım yapacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine inanılır.

Kahve falında suyu boşa akıtmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, problemlere çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında cerahat akıtmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalettir.

Kahve falında gözyaşı akıtmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, fal sahibinin de çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan akıtmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sağlıklı bir kişi olmaya alamet eder.

Kahve falında irin akıtmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir