AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum su görmek

Kahve falında hortum su görmek

Kahve falında hortum su görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendinden emin adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında hortum su gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında hortumdan su aktığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında hortumla su görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına işaret eder.

Kahve falında su hortumu görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hortum su görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalettir.

Kahve falında hortumdan su içmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Kahve falında su akan hortum görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla su doldurmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil su hortumu görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir