AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sözlüsünü görmek

Kahve falında eski sözlüsünü görmek

Kahve falında eski sözlüsünü görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sözlüsünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Kahve falında eski sözlüsünü görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında sözlümü görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda sözlü olmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında sözlüsünden ayrılmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü sınav olmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında sözlü kavga görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sözlü tartışmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlüden ayrılmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir