AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlüden ayrılmak

Kahve falında sözlüden ayrılmak

Kahve falında sözlüden ayrılmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, kötülüklerden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında sözlüden ayrılmak gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Kahve falında sözlüsünden ayrılmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sözlüden ayrılmak yeni bir haneye sahip olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sözlü kavga yapmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında sözlü sınav olmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına alamet eder.

Kahve falında sözlü tacize uğramak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle sözlü kavga etmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kötü halin son bulacağına yorulur.

Kahve falında sözlü notu görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir