AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlendiğini görmek

Kahve falında sözlendiğini görmek

Kahve falında sözlendiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlendiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasıyla sözlenmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle sözlenmek güvenini sarsacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, işlerinde berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sözlendiği kişiyi görmek rakiplerine büyük fark atacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kızının sözlendiğini görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir