AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle sözlenmek

Kahve falında biriyle sözlenmek

Kahve falında biriyle sözlenmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle sözlenmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle sözlenmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Kahve falında eşinin sözlendiğini görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istemeden sözlenmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin sözlendiğini görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanla sözlenmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin sözlendiğini görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir