AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yeni bir hayat kurulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla sözlenmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek huzurlu bir hayat süreceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek çok zor duruma düşüleceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sözlenmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir