AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlenmek nişanlanmak

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü haberler alacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sözlenmek geri planda kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözlendiği kişiyi görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin sözlendiğini görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle sözlenmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında eşinin sözlendiğini görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle sözlendiğini görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir