AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek

Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek

Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, hayra ve esenliğe, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisiyle sözlenmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sözlendiğini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, çektiği zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin sözlendiğini görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sözlenmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle sözlendiğini görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle sözlenmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin sözlendiğini görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanla sözlenmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir