AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlendiği kişiyi görmek

Kahve falında sözlendiği kişiyi görmek

Kahve falında sözlendiği kişiyi görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında sözlendiği kişiyi gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle sözlenmek rütbenin yükseleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlendiği kişiyi görmek kişinin rahat nefes alacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle sözlenmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin sözlendiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak imkânların günden güne azalacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir