AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle sözlenmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok daha iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanla sözlenmek asık yüzlerin güleceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir