AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yüzük takmak

Kahve falında söz yüzük takmak

Kahve falında söz yüzük takmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, çevre değiştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında söz yüzük takmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz orjinal olabilir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak sevinileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında söz yüzük takmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, özgüveninin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğü takmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında söz takmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir