AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yüzük görmek

Kahve falında söz yüzük görmek

Kahve falında söz yüzük görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında söz yüzük gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet eder.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak hayallerinin suya düşeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğünü çıkarmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında söz yüzük görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına inanılır.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir