AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yüzüğü bulmak

Kahve falında söz yüzüğü bulmak

Kahve falında söz yüzüğü bulmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, işlerini yoluna sokacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, dertlerin biteceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzüğü bulmak gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Kahve falında söz yüzüğü bulmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek bol muhabbette olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında söz yüzüğü takmak mevkilerinin yüksek olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzüğünün parçalandığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakta söz yüzüğü görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi söz yüzüğünü görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir