AnaSayfa / Genel / Kahve falında soslu mısır görmek

Kahve falında soslu mısır görmek

Kahve falında soslu mısır görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında soslu mısır gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden önce tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Kahve falında soslu mısır görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata sosu görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sos görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sosıs yemek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında soslu fıstık görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Kahve falında acı sos görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soslu makarna görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sos görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir