AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sos görmek

Kahve falında kırmızı sos görmek

Kahve falında kırmızı sos görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı sos gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Kahve falında kırmızı sos görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domates sosu görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sos yapmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kalben çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sosıs yemek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında acı sos görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında soslu makarna görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında soslu fıstık görmek ailesini hem gururlandıracağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında soslu mısır görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir