AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye soru sormak

Kahve falında ölüye soru sormak

Kahve falında ölüye soru sormak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüye soru sormak gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında ölüye soru sormak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doktora soru sormak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sorular sormak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hocaya soru sormak sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soru sormak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında birisine soru sormak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında alime soru sormak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir