AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine soru sormak

Kahve falında ölmüş birine soru sormak

Kahve falında ölmüş birine soru sormak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, istenmeyen bir yolculuğa, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sevgiliye soru sormak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok soru sormak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına alamet eder.

Kahve falında imama soru sormak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında doktora soru sormak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soru sorduğunu görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmene soru sormak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak ekmeğinin azalacağına, malların çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine soru sormak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok sağlıklı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir