AnaSayfa / Genel / Kahve falında somun ekmek görmek

Kahve falında somun ekmek görmek

Kahve falında somun ekmek görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Kahve falında somun ekmek gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında somun ekmek satın almak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak somun ekmek yemek her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sıcak somun ekmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında somun ekmeği yemek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, malların çoğalacağına delalettir.

Kahve falında somun ekmek aldığını görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında ekmek somunu görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulur.

Kahve falında somun ekmek yemek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında somun ekmek vermek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir